Aanbod


amaryllisKleuterdans

  • De les bevat dans, muziek en verhaal aangepast aan de leeftijd. Op een speelse manier wordt een dansbasis aangeleerd door beweging, motoriek, ritmegevoel en verbeelding te stimuleren.

Funk for kids/dansexpressie

  • Op een amusante, energieke manier worden de choreografieën stap voor stap aangeleerd. Jezelf uitleven op muziek van vroeger en nu en veel dansplezier staan hierbij centraal.

Mix van Jazz/modern/funk

  • Jazz: Deze dansstijl is ontstaan uit het klassiek ballet, waarbij men op hedendaagse muziek danst. Hierbij wordt er in de choreografieën gewerkt aan techniek, lichaamscontrole en lenigheid.
  • Modern: Het accent ligt hier op gevoelens, het verkennen van de ruimte, je lichaam en het contact met anderen. Expressie, jezelf en anderen op een nieuwe manier ontdekken.
  • Funk: Funky grooves en moves worden aangeleerd op hits van de afgelopen jaren en nu. Funk is fun…kom langs en doe mee!

Zowel bij de kinderen, jongeren en volwassenen worden er tijdens de lessen niet alleen dansjes aangeleerd, maar werken we ook aan ‘expressie’: inlevingsvermogen en emoties zijn immers zéér belangrijk in dans. Iedereen kan met zijn eigen capaciteiten en talenten aan de slag. We proberen het beste in iedereen naar boven te brengen.

Iedereen is vrij  om zelf muziek, ideeën en thema’s aan te brengen. Wij staan open voor suggesties van iedereen!

Elk jaar organiseren we een aantal toonmomentjes/optredens. Kijk gerust op de kalender voor een overzicht.