Docentes


evelienEvelien Marlier begon op haar 5e levens jaar te dansen in balletschool Attitude. Het dansbloed kroop al van kindsaf door haar aderen.  Sindsdien is ze niet gestopt met dansen en heeft ze al heel wat danscursussen en workshops gevolgd, waaronder jazz, klassiek ballet, modern, streetdance, hip hop. Momenteel danst zezelf in Gent bij The Spot. 

Daarnaast volgt ze jaarlijks verschillende stages en workshops. Haar choreografieën zijn dan ook een bonte mengelmoes van verschillende dansstijlen.

Sinds 2003 heeft ze de leiding van Danzarté op zich genomen. Ze houdt er van om haar passie voor dans door te geven aan anderen. Dit is dan ook haar grootste drijfveer…en de lachende gezichtjes natuurlijk 🙂

Sinds 2016 heeft Maaike Bohez het team versterkt.

Zij geeft les aan groep 1, 2 en 3. Maaike heeft de opleiding kleuter- en lageronderwijs gevolgd. Ze weet dus hoe ze moet omgaan met kinderen. Ze heeft graag haar enthousiasme voor dans door aan de jongens en meisjes die bij ons komen dansen.

Sinds 2022 geeft ook Jasmine Deruyck dansles. Zij heeft les aan de dansers van groep 4. Jasmine danst van jongsaf aan klassiek ballet en jazz. Elke zaterdag komt ze met veel plezier lesgeven.